STARTSIDE  |  KJØKKEN  |  1. ETASJE  |  2. ETASJE  |  BODEGA  |  FASILITETER  |  LEIEPRISER OG KONTRAKT  |  KONTAKT

Strandpromenaden 31 ble oppført av Kaptein Lyng i 1910. Etter at Kaptein Lyng flyttet har villaen hatt flere eiere. I dag eier Falconbridge Arbeiderforening eiendommen og vi har gitt den ærverdige patrisiervillaen et interiør som ville gjort den gamle festningskapteinen stolt.

Strandpromenaden 31 har en sentral og idyllisk beliggenhet i Kristiansands vakreste park, rekreasjons og villaområde. Selskapslokalene er nærmeste nabo til Christianholm Festning, småbåthavnen, Tresse og Bystranda.

Strandpromenaden blir benyttet til private selskaper og representasjon så vel som til kursvirksomhet, seminarer og annen møtevirksomhet. Selskapslokalene har rikelig plass og kan ta i mot og dekke inntil 60 gjester.

I underetasjen er det innredet en intim bodega for mindre selskaper og tilstelninger med plass til 25 gjester. I underetasjen finner du garderobe og toaletter.

I første etasje et det gitt plass til et moderne storkjøkken med alle nødvendige fasiliteter. I denne etasjen ligger også en stor lys spisesal med høye vinduer vendt mot parken og sjøen. Spisesalen har bord og sitteplasser for inntil 60 gjester og en veranda vendt mot sjøen. En stor svingtrapp ender opp i annen etasje til salongene med panoramautsikt mot Christianholm Festning, innseilingen til Østerhavnen og parkene rundt Tresse. Salongene har sitteplasser til 60 gjester og er smakfullt og praktisk innredet og med moderne og fleksibel belysning.

I 2005 gjennomgikk selskapslokalene full renovering.
I dag fremstår huset med nytt moderne kjøkken og nye møbler i alle etasjer. Alle saler og værelser er nymalt og smakfullt tapetsert. Lokalene har nye parketter og tepper og et nytt elektrisk anlegg og belysning er installert.

Vi er fristet til å hevde at Strandpromenaden 31 er byens mest smakfulle selskapslokale, ypperlig til middelstore brylluper, konfirmasjoner, jubileer og andre dager som skal markeres på en minneverdig måte.

Ønsker du å leie? Ta kontakt